× Close
About Us Image
Over ons
Wij zijn Jasmijn & Lyla Kok, oprichters van Nina.care. Ons doel is de perfecte match te vinden tussen gezinnen en hun au pair of oppas.
Dankzij mega strenge toelatingseisen en jarenlange ervaring zit onze database vol met betrouwbare en leuke oppassers. Onze super-snelle app zorgt er vervolgens voor dat de opvang zó geregeld is.
Daarnaast zorgen wij goed voor onze au pairs & oppassers. Door het aanbieden van geweldige events, gecertificeerde trainingen en een in-house Academy, worden ze écht onderdeel van ons team.

Wat is het gemiddelde oppastarief?

avatar van jasmijn kok
Datum: 15 juni 2021
Auteur:
Over de Auteur: This blog was published by Jasmijn in the Nina.care team. She hopes to inform, surprise and delight you with our content!
Contact: jasmijnkok@nina.care

Wat kost een oppas nu eigenlijk per uur? Sommige services vragen een bedrag per uur en zijn alle oppassen dezelfde prijs? Bij ons werkt het altijd volgens een no cure no pay regeling. Hebben we geen oppas voor je dan betaal je ook geen servicekosten! Je betaalt bij ons voor 2 dingen: het uurtarief van de oppas en de servicekosten. De oppas kiest zelf een oppastarief waarvoor ze wil werken. Heel vaak kun je hier wel nog over praten en onderhandelen.

Hoeveel kost een oppas per uur?

 Uurtarief vaste oppasUurtarief oppas aan huis (met toeslag)
Kinderen slapen€ 4,00 – € 9,00€ 8,00 – € 12,00
Kinderen wakker€ 7,00 – € 15,00€ 15,00 – € 18,00
   
Servicekosten Nina.care   € 69,00 tot € 189,00€ 75,00 tot € 99,00 + € 1,75 per uur

Gemiddelde oppastarief

Het gemiddelde oppastarief is afhankelijk van hoe oud je oppas is en ook waar ze woont. In Amsterdam is het oppastarief namelijk hoger dan in Groningen! Ook is het gemiddelde oppastarief afhankelijk van het aantal ervaring dat de oppas heeft. 

ouder die het gemiddelde oppastarief online betaalt via de nina.care app

De servicekosten van Nina.care

De servicekosten van Nina.care betaal je zodat je ons altijd kan bellen en je de allerleukste en gescreende oppassen hebt! Daarnaast regelt Nina.care vervanging bij ziekte, en zorgt Nina.care dat de verzekering in orde is. De servicekosten betaal je maandelijks zolang als je gebruik maakt van een oppas of nanny die je via ons kent. Daarnaast ontwikkelen we de app en ons platform van deze kosten:)

Benieuwd naar de servicekosten? Kies dan eerst even welke type oppas past bij jouw vraag past, dan kunnen we je de goede prijs duidelijk laten zien!

Meest gestelde vragen over het hebben van een oppas

Betaal ik de oppas cash?

Nee! Aan het eind van de maand vult de professionele nanny de gewerkte uren in en sturen wij u een urenoverzicht en betaling op een factuur. U maakt dit bedrag aan ons over en wij betalen de professionele nanny

Betaal ik de oppas als ik eerder thuis ben van werk of een etentje?

Nee, je betaalt alleen voor de uren die je oppas daadwerkelijk heeft gewerkt.

Wat gebeurt er als een oppas na een maand niet bevalt?

Een kennismaking met de oppas geeft vaak al een goed beeld van of er een klik is of niet. Maar toch blijft het vaak nog aankijken. Als het toch niet de perfecte match met jullie gezin is, gaan wij op zoek naar een vervangende oppas! 

Gerelateerde berichten